P2161444- johannarontu21.jpg

Attitude Dance Company

ATTITUDE Helsingin tiloissa Lauttasaaressa aloittaa toimintansa myös ATTITUDE DANCE COMPANY. Ryhmä on nykytanssiin painottuva kokoonpano, joka tuottaa ensimmäisenä toimintavuonnaan yhden kokoillan tanssiteoksen. Teoksen on määrä tulla ensi-iltaan alkuvuonna 2021.

Ryhmä etsii nyt tanssijoita kauden 2020-21 produktioon. Ryhmä on suunnattu ammattiin tähtääville tai jo ammattiin valmistuneille/ammattitason tanssijoille, jotka haluavat laajentaa nykytanssiosaamistaan ja kerryttää kokemusta kokoillan teoksessa työskentelystä. Harjoitukset ovat palkattomia, mutta maksamme produktioon valituille tanssijoille esityspalkkion.

Ryhmä harjoittelee pääosin sunnuntaisin, minkä lisäksi teoksen erillisiä osia saatetaan harjoittaa ma-to aamupäivisin, tanssijoiden aikataulun näin salliessa. Toivomme valituilta tanssijoilta sitoutumista teoksen harjoituksiin, toki ymmärrämme että harjoituspoissaoloja saattaa välillä tulla esimerkiksi palkallisten työkeikkojen päällekkäisyyden vuoksi.

Ryhmän taiteellisena johtajana ja kauden 2020-21 koreografina toimii Kristina Norri Seuranen.

Koetanssi ryhmään

Järjestämme ryhmään avoimen koetanssin koronatilanteen rauhoituttua. Tiedotamme tästä ainakin internetsivuillamme attitudehelsinki.com, sekä sosiaalisen median kanavillamme. Voit kuitenkin jo nyt osoittaa alustavaa kiinnostustasi ryhmään lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksen ja CV:n sähköpostilla osoitteeseen kristina(a)attitudehelsinki.com. Vastaamme mieluusti ryhmän toimintaa koskeviin kysymyksiisi.