top of page

ATTITUDE EVENTS
esiintyjä- ja tapahtumapalvelut

Etsittekö tapahtumiinne tanssiesitystä tai ohjattua tanssituokiota? Tyylikäs ballerina tuotteen lanseeraustilaisuuteen tai vauhdikas showtanssi- tai commercial jazz -esitys osaksi promootio- tai avajaistapahtumaa? Esitanssijoita nostattamaan juhlien tunnelmaa?

Attitude Helsinki tarjoaa monipuoliset esitykset ja ammattitaitoiset opettajat erilaisiin tilaisuuksiin. Meillä on osaamista muun muassa Performing Arts -tyylilajeista (showtanssi, jazztanssi ja nykytanssi), joissa tanssijamme ovat kunnostautuneet SM-, EM-, ja MM-tason kilpailuissa. Kauttamme löydät tilaisuuksiisi myös baletti- ja nykytanssiryhmissä kokemusta kartoittaneet ammattitanssijat. Lisäksi meiltä löytyy osaamista moneen tilaisuuteen muovautuvaan commercial danceen. 

Esiintymisten hinnat määräytyvät esiintymisen keston sekä tanssijoiden määrän mukaan. Ota yhteyttä meihin niin suunnitellaan tilaisuuteesi sopiva esitys!

events@attitudehelsinki.com

Huomasithan, että kauttamme voit varata myös tiloja sekä tilata tanssinopetuspalveluita? Tutustu tilavuokrausvaihtoehtoihin allaolevasta linkistä.

Attitude Events etsii tanssijoita!

mist kuva 1.JPG

Esiintyvä ryhmä edistyneen tason harrastajille:

Etsimme edistyneen tason tanssijoita esiintyvään ryhmäämme kaudelle 2023-24.

Oletko kiinnostunut keikkailusta ja esiintymiskokemuksesta tanssijana, sekä keikkabiisien treenailusta hyvässä porukassa? Attitude Eventsillä toimii esiintyvä ryhmä, joka työstää kauden aikana ohjelmistoa esitettäväksi sekä keikkailee monipuolisesti eri tilaisuuksissa. Ryhmä tarjoaa kokemusta esiintyvään ryhmään kuulumisesta tavoitteellisesti harjoitteleville tanssijoille. 

Ohjelmistoa luodaan kahden intensiivipäivän muodossa elokuun alussa 2023, ja sitä harjoitetaan ja täydennellään kauden aikana muodostuvan esiintymiskalenterin mukaan. Harjoituksia ryhmällä tulee olemaan noin kerran kuussa, minkä lisäksi eri osuuksia voidaan harjoittaa tarpeen mukaan joustavasti. Ryhmän keikkarepertuaari on lajipohjaltaan contemporaryä, showtanssia ja jazztanssia, ja ohjelmisto tulee koostumaan erilaisista ryhmä-, sekä soolo/duo-osuuksista. Haemme eri ikäisiä tanssijoita ja keikkamateriaalin isommat ryhmäkohtaukset sekä pienemmät muutaman tanssijan osuudet tulevat muovautumaan tanssijoiden yhteensopivuuden mukaan.

Hinta: 250€

(sis. koko kauden 23-24 treenit koreografioineen ja keikkoineen sekä keikkoihin liittyvän koordinoinnin Attituden puolelta)

Ryhmään haetaan vapaamuotoisella hakemuksella sekä tanssivideolla/showreelillä joka osoittaa tanssijan vahvuudet esiintyjänä. Kutsumme hakijoita tarvittaessa myös koe-esiintymään.

Laita vapaamuotoinen hakemuksesi sekä tanssivideo/showreel 30.5.2023 mennessä sähköpostitse osoitteeseen events@attitudehelsinki.com 

Lisätietoja: events@attitudehelsinki.com

Ammattilaisille:

Attitude Events -ohjelmapalvelu etsii jatkuvasti eri tanssilajien osaajia erilaisiin tilaisuuksiin ja keikoille.

Tiedustelut ja vapaamuotoiset hakemukset: events@attitudehelsinki.com 

bottom of page