ATTITUDE Helsingin koulutusohjelmat kaudella 2020-2021

Monipuoliset koulutusohjelmat lapsille ja nuorille

 

Koulutusohjelmamme tarjoavat mahdollisuuden treenata aktiivisesti ja monipuolisesti Performing Arts lajeja (show-, nyky- ja jazztanssi) huippuopettajien ohjauksessa. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden hakea Baletin koulutusohjelmaan. Koulutusohjelmiin valitaan jokaisesta ikäryhmästä lahjakkaimmat ja motivoituneimmat tanssijat, jotka saavat kehittää itseään tanssijana ja esiintyjänä tavoitteellisessa, mutta ennen kaikkea rohkaisevassa ilmapiirissä. Kaikki koulutusohjelmamme pääsevät loistamaan monenlaisissa esitystilanteissa. Lisäksi osallistumme aktiivisesti kauden aikana tanssikilpailuihin ja -katselmuksiin. Luvassa myös hauskaa ohjelmaa kuten tanssiyökoulu, ja paljon muuta kivaa yhteistä tekemistä. Lukuvuosi aloitetaan Starttipäivällä jossa tutustumme toisiimme ja suuntaamme katseet kohti tulevaa kautta.

 

Meille Attitudella on sydämen asia, että jokainen oppilas saa henkilökohtaista ohjausta ja mahdollisuuden tuntea olevansa ainutlaatuinen! Siksi haluamme tarjota kaikille koulutusohjelmalaiselle tilaisuutta suunnitella oma lukujärjestys yhdessä vastuuopettajan kanssa niin, että se palvelee juuri kyseisen tanssijan tarpeita ja toiveita. Me pidämme erityisen tärkeänä vahvaa tanssiteknistä pohjaa, ja sen vuoksi jokainen koulutusohjelmamme oppilas treenaa myös viikoittain balettia PA-lajien lisäksi. Tavoitteenamme on luoda taitavia ja monipuolisia tanssijoita, joilla on mahdollisuus edetä vaikka tanssin ammattilaiseksi.

 

Tarjoamme lapsille ja nuorille mahdollisuuden hakea Performing Arts muodostelma- pienryhmä- sekä soolo/duo koulutusohjelmiimme. Voit valita itsellesi pelkästään muodostelma koulutusohjelman tai vaikka hakea kaikkiin kolmeen ohjelmaamme. Näiden lisäksi sinulla on myös mahdollisuus valita Baletin koulutusohjelma tukemaan muuta treeniä. Mikään koulutusohjelma ei siis sulje pois toistaan. Muodostelma -koulutusohjelman treenit ajoittuvat viikolle maanantaista torstaihin. Pienryhmä- ja soolo/duo -tunnit voivat olla myös mahdollisesti välillä pe-su.

 

Lasten- ja nuorten koulutusohjelmien oppilailta edellytetään sitoutumista ryhmiin ja teoksiin koko lukuvuoden ajaksi (sis. syys- ja kevätlukukauden). Oppilas (ala-ikäisellä huoltaja) hyväksyy koko lukuvuoden laskun maksamisen. Sairaustapaukset käsitellään erikseen lääkärintodistusta vastaan.

 

Nuorille aikuisille tavoitteellista harjoittelua

 

Aikuiset 1-ikäluokalle (2004-1991 syntyneet) tarjoamme tulevana kautena Performing Arts -lajeihin painottuvat pienryhmä- sekä muodostelmakoulutusohjelmat, sekä mahdollisuuden hakea baletin intensiivioppilaaksi joko erillisenä, tai koulutusohjelmien ohella. Aikuisten koulutusryhmät osallistuvat kauden aikana erilaisiin tapahtumiin, kilpailuihin ja katselmuksiin ennalta annetun aikataulun mukaan. Lukukausi aloitetaan Starttipäivällä, jossa tutustumme toisiimme ja suuntaamme katseet tulevaan kauteen.

Järkeviä treeniaikatauluja, henkilökohtaista valmennusta & upeita esiintymiskokemuksia

Meille Attitudella on sydämen asia, että jokainen oppilas saa henkilökohtaista ohjausta ja mahdollisuuden tuntea olevansa ainutlaatuinen! Siksi haluamme tarjota kaikille koulutusohjelmalaiselle tilaisuutta suunnitella oma lukujärjestys yhdessä vastuuopettajan kanssa niin, että se palvelee juuri kyseisen tanssijan tarpeita ja toiveita. Me pidämme erityisen tärkeänä vahvaa tanssiteknistä pohjaa, ja sen vuoksi jokainen koulutusohjelmamme oppilas treenaa myös viikoittain tanssitekniikkaa. Lukujärjestys voi sisältää joko kaksi PA-lajien tuntia, tai yhden PA-lajitunnin ja yhden balettitunnin tukemassa tanssiteknistä kehitystä. Tavoitteenamme on luoda taitavia ja monipuolisia tanssijoita, joilla on mahdollisuus edetä vaikka tanssin ammattilaiseksi.

 

Aikuisten muodostelma- ja pienryhmäkoulutusohjelmat treenaavat pääsääntöisesti maanantaista torstaihin, minkä lisäksi pienryhmätreenejä sekä soolo- ja duo-ohjelman tunteja järjestetään myös ennalta sovitun aikataulun mukaan sunnuntaisin. Aikuiset voivat valita joko muodostelma-, pienryhmä-, tai baletin koulutusohjelman, eivätkä nämä sulje toisiaan pois. Soolo- ja duokoulutusohjelmaan voit hakea osallistuessasi johonkin kolmesta edellä mainitusta koulutusohjelmasta.

 

Aikuisten koulutusohjelmien oppilailta edellytetään sitoutumista ryhmiin ja teoksiin koko lukuvuoden ajaksi (sis. syys- ja kevätlukukauden). Oppilas (alaikäisellä huoltaja) hyväksyy koko lukuvuoden laskun maksamisen. Sairaustapaukset käsitellään erikseen lääkärintodistusta vastaan.

Seuraava haku

Koulutusohjelmien haku on kevään 2020 osalta sulkeutunut. Aikuisten koulutusohjelmien haut avautuvat jälleen loppuvuodesta 2020, nuorten ja lasten puolestaan keväällä 2021. 

Koulutusohjelmien suunnittelusta & toteutuksesta vastaa Kristina Norri Seuranen. Mahdollisia kysymyksiä voi esittää puhelimitse / viestitse.

Kristina Norri Seuranen

koulutusohjelmat@attitudehelsinki.com

046 952 4026