0438244479

©2019 by Attitude Helsinki. Proudly created with Wix.com

Opettajamme

Kristina Norri Seuranen

Kristina on tamperelaissyntyinen tanssinopettaja sekä tanssija, joka työskentelee Attitudella show-, jazz- ja nykytanssiryhmien sekä kisaryhmien parissa. Hän on opettanut avoimia tunteja ja kisaryhmiä laajalti niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Menestyksekkäitä kisakoreografioita hän on työstänyt erilaisiin kilpailuihin ja katselmuksiin.

Kristina on valmistunut tanssijaksi Berliinin die Etage e.V.:stä ja tehnyt tanssijanuraa Saksassa työskennellen musikaaleissa, oopperoissa, nykytanssiproduktioissa sekä tanssijan kiinnityksellä Dance Compagnie Giessenissä. Hän on tehnyt tanssijan harjoittelun Kibbutz Contemporary Dance Companyn harjoitteluohjelmassa sekä työskennellyt Pohjois-Savossa yhteisötaiteen parissa. Monipuolisen kokemuksensa kautta Kristina on päässyt työskentelemään useiden nimekkäiden koreografien kanssa. Tällä hetkellä Kristina jatkaa tanssijan työtä produktiokohtaisesti, minkä lisäksi hän työstää omaa sooloteosta.

Kristina on opettajana ennen kaikkea vaativa, mutta ottaa tunneillaan huomioon jokaisen ihmisen persoonan ja yksilölliset tarpeet. Oppilaat ovatkin sanoneet hänen olevan "tiukka, muttei koskaan ilkeä." ;) Kristina haluaa opetuksessaan kehittää tanssijoista monipuolisia ja ilmaisuvoimaisia taiteilijoita, ja uskoo tekniikan olevan tärkeä ilmaisun väline. Tunneilla tehdäänkin runsaasti tekniikkaharjoitteita koreografian tueksi.

Muu henkilökunta

Kristina Norri Seuranen, taiteellinen johtaja

046 952 4026, kristina@attitudehelsinki.com

Kristiina vastaa roolissaan opetuksen laadusta, taiteellisista tuotoksista sekä kilpailevien ryhmien ohjaamisesta.

 

Ida Makkonen, toimitusjohtaja

043 824 4479, ida@attitudehelsinki.com

Ida vastaa roolissaan hallinnollisista asioista sekä palveluiden markkinoinnista.