Ilmoittautuminen syyskauden 2020 tunneille

Ilmoittautuminen syyskauden 2020 avoimille tunneille on mahdollista 24.4.2020 alkaen. Ilmoittautuminen tapahtuu alta löytyvän lomakkeen kautta. Tässä ohjeet:

1) Varaa syyskaudelle 2020 paikkasi valitsemiltasi tunneilta alta löytyvän lomakkeen avulla.

2) Tule testaamaan valitsemaasi tuntia elokuussa aikavälillä 17.-30.8.2020. Kokeilujakso ei koske koulutusohjelmiamme.

3) Ilmoita viimeistään 31.8. (osoitteeseen office@attitudehelsinki.com) mikäli et pidä paikkaasi tunnilla. Laskutamme tällöin kertamaksuperusteisesti ainoastaan elokuun tunnit 30.8. asti. Kertamaksujen hinnat köydät verkkosivuiltamme osiosta Hinnat. Peruutusmahdollisuus ei koske koulutusohjelmiamme, joihin sitoudutaan ilmoittautumisen yhteydessä koko lukukaudeksi.

4) Jos ja kun toivottavasti olet tyytyväinen valitsemiisi tuntiin/ tunteihin ja pidät paikkasi tunnilla, laskutamme kausimaksun syyskuussa 2020. Kausimaksujen hinnat löydät verkkosivujen osiosta Hinnat. 31.8.2020 jälkeen ilmoittautumisen peruminen ei ole mahdollista. Poissaolot on kuitenkin mahdollista korvata 6 kuukauden aikana samankestoisilla muilla tunneilla. 

Huom! Kertamaksulla tunneille osallistuvat ostavat myöhemmin avautuvan varausjärjestelmän kautta lipun haluamalleen tunnille. Sarjakortilla tunneille osallistuvat voivat ostaa sarjakortin verkkokaupastamme. Kertamaksu- ja sarjakorttilaisten ei tarvitse erikseen ilmoittautua tunneille. 

Koulutusohjelmalaiset voivat ilmoittaa suoraan sähköpostilla koulutusohjelmaan valitsemansa avoimet tunnit osoitteeseen office@attitudehelsinki.com. Erillistä ilmoittautumista ei tarvitse tehdä lomakkeen kautta.

Ilmoittautuminen syyskauden 2020 tunneille
arrow&v

office@attitudehelsinki.com

Särkiniementie 5, 00210 Helsinki

  • Instagram

©2019 by Attitude Helsinki. Proudly created with Wix.com