Tilaa kausikortti

Kausikortilla harjoittelet valitsemallasi avoimella tunnilla kauden 13.1.2020-31.5.2020. Avointen tuntien aikataulut löydät Tuntivaraukset-osiosta.

Kausikorttien hinnat:

60 min tunti 247 €

90 min tunti 290 € 

Sopimusehdot: Kausikortilla harjoittelet Attitude Helsingin valitsemallasi avoimella tunnilla kaudella 13.1.-31.5.2020. Mahdollisia poissaoloja emme hyvitä rahana, mutta poissaolot voit korvata samankestoisella tunnilla 6 kuukauden aikana. Huomaathan, että opettajavaihdokset & sijaistukset ovat mahdollisia. Lähetämme sinulle laskun tilauksestasi, joka erääntyy 2-4 kuluttua tilauksen tekemisestä. Laskun voit maksaa myös ePassin ja Smartumin eduilla. Tilauksen tekemisen jälkeen olet lämpimästi tervetullut seuraavalle valitsemallesi tunnille.

 

Kausikortti on mahdollista siirtää käytettäväksi toiselle henkilölle erillisellä ilmoituksella. Attitude Helsinki suunnittelee tunnit turvallisiksi ja varmistaa ammattimaisen ohjauksen. Emme kuitenkaan erikseen vakuuta asiakkaitamme mahdollisten loukkaantumisten varalta, joten varmistathan että omat vakuutuksesi ovat kunnossa.

Kiitos tilauksestasi! Olemme sinuun pian yhteydessä!