top of page

LONDON CALLING...?
Attituden koulutusohjelmalaisten Lontoon treenimatka

Attitude järjestää koulutusohjelmalaisilleen treenireissun Lontooseen 1.-5.8.2023.

Lontoon reissun hinta on 1350€ /tanssija, ja summa maksetaan kahdessa erässä. Ensimmäisen erän tulee olla maksettuna ennen sitovan ilmoittautumisen tekemistä. Maksu suoritetaan Attituden verkkokaupassa.

 

Matkapaketti sisältää lennot, majoitukset lyhyen matkan päässä Pineapple Dance Centeriltä, huoltajat jotka ovat nuorten kanssa koko reissun ajan, treenitunnit ennalta tehdyn suunnitelman mukaisesti (2-3 treeniä /päivä), aamupala ja iltapala majoituspaikalla järjestettynä, lentokenttäkyydit, julkisen liikenteen Lontoon sisällä sekä musikaaliliput. Lisäksi oppilaiden tulisi varata reissuun mukaan rahaa ruokailuja varten.

Me Attituden puolesta suunnittelemme matkan (lennot, majoitukset, treeniaikataulun, tarkan ohjeistuksen lähtijöille, Lontoon sisäisen liikkumisen) etukäteen, ja tanssijat liikkuvat Lontoossa aina vain huoltajien kanssa. Kahta huoltajaa kohden olisi meidän mahdollista ottaa matkaan 10 tanssijaa. Huoltajiksi ja ”tanssioppaiksi” lähtevät matkaan Laura Nivala ja Marjukka Lukkaroinen, sekä kaksi muuta aikuista avustamaan ruokahuollossa, kaupungilla liikkumisessa ja ryhmän huoltamisessa mm. treenaamaan ja syömään mentäessä.

Huomaathan, että ilmoittautuminen on sitova. Attitude ei vakuuta oppilaita vaan jokainen huolehtii omiin tarpeisiinsa soveltuvan matkavakuutuksen. Sairastapauksissa ja muissa oppilaasta johtuvissa peruutustilanteissa korvaukset haetaan oman vakuutuksen kautta.

Tutustuthan huolellisesti sähköpostitse lähetettyyn Lontoonreissun infopakettiin ennen sitovan ilmoittautumisen tekoa.

Tehdään tästä yhdessä ikimuistoinen reissu! <3

Ihanaa että lähdet mukaan Lontooseen!
bottom of page