SAAPUMINEN STUDIOLLE

Attituden Lauttasaaren studio sijaitsee osoitteessa Särkiniementie 5 D (2. kerros), 00210 Helsinki. Aivan lähettyvillä on maksuton parkkipaikka, jossa on useimmiten hyvin tilaa. Päästäksesi studiolle sisään, tulee sinun tulla rakennuksen oikeasta laidasta sisäpihalle. D-rappu sijaitsee aivan ensimmäisellä nurkalla, vasemmalla. Alaovi on aina auki ja studio sijaitsee toisessa kerroksessa. Jätäthän ulkokengät niille varattuun tilaan studion ulkopuolelle ja otathan käsidesiä saapuessasi. Saapuessasi studiolle, on salissa todennäköisesti toinen tunti käynnissä, joten pidäthän volyymit matalalla. Verho rajaa opetustilan muusta tilasta, joten toivomme myös että salissa harjoitteleville oppilaille sekä opettajille annetaan työrauha eikä saliin kurkita. 

 

Verhon rajaamaa käytävää pitkin pääset lounge-tilaan, joka on vapaassa oppilaiden ja vanhempien käytössä. Ole kuin kotonasi! Verhojen rajaamaa käytävää pitkin pääset jatkamaan yhdistettyyn pukuhuone / taukotilaan sekä WC:hen. Molemmat yhteisiä sekä miehille että naisille. Varauduthan ruuhkaisina päivinä kärsivällisellä mielellä!

 

YLEISET OHJEET TANSSITUNNILLA

Saavuthan tunneille ajoissa (5-10 minuuttia etukäteen) ja viihdyt tunnilla lopppuun asti. Turvallisuussyistä otamme tunnille mukaan ainoastaan 15 minuuttia tunnin alun jälkeen. Koronatilanteesta johtuen huolehdimme tunneilla tällä hetkellä erityisen tarkasti turvaväleistä, pidämme ryhmäkoot pieninä ja huolehdimme salin hygieniasta. Jokaisella itsellään on kuitenkin omalta osaltaan vastuu pitää huolta käsihygieniasta, huolehtia turvaväleistä ja jäädä kotiin, mikäli pieniäkin oireita ilmaantuu. Näin varmistamme yhdessä, että syyskausi saadaan mallikkaasti vietyä päätökseen ja harjoittelu on kaikille turvallista. Jaamme vielä erikseen sosiaalisessa mediassa ja studion seinillä koronaan liittyvät ohjeistukset ja muistutamme niistä säännöllisesti opettajien toimesta tunneillamme. Seuraamme aktiivisesti tilanteeseen liittyviä yleisiä ohjeistuksia ja suosituksia, ja olemme valmiita reagoimaan nopeastikin muuttuviin tilanteisiin. Asenteella ja attitudeilla tästäkin selvitään!

 

LASTEN TUNNIT

Lapsille suosittelemme liikuntavarusteiden pukemista päälle jo kotona, jotta siirtyminen tunnille sujuu mahdollisimman nopeasti ja kivuttomasti. Harjoitusasuna voi olla esimerkiksi joustavat sisäliikuntavaatteet kuten legginsit, shortsit, balleriinamekko tms. Paljaat jalat tai jumppatossut, sekä mukaan vesipullo.  Vanhemmille suosittelemme näin koronaikana happihyppelyä lähimaastossa lasten tuntien aikana heti kun lapsi on turvallisesti jätetty opettajan ohjaukseen, jolloin saamme pidettyä studion henkilömäärän mahdollisimman pienenä. Tunnin alkamisen jälkeen pyydämme välttämään saliin menemistä / kurkkimista, jotta lapset ja opettaja saavat työskentelyrauhan. 

 

MAKSUTAVAT

Tunneille voi osallistua ainoastaan varaamalla paikan tunnille tuntivarausjärjestelmän kautta verkkosivuilta, ilmoittautumalla mukaan kausimaksulla tai ostamalla verkkokaupasta sarjakortin, jota vastaan saa koodin tuntien varausjärjestelmään. Koulutusohjelmalaisten osalta maksut tapahtuvat laskulla erikseen sovitulla tavalla. Kausimaksuja voi maksaa myös Smartumin ja ePassin liikuntaeduilla. Itse studiolla emme myy osallistumisia tunneille vaan osallistuminen tunneille tulee hoitaa etukäteen verkkosivujemme kautta. Varauduthan tarvittaessa esittämään kuitin varauksestasi. 

 

TUNTI- JA OPETTAJAMUUTOKSET
Tunti- ja opettajamuutokset / sijaistukset sekä tuntien peruutukset ovat (varsinkin nyt herkässä koronatilanteessa) mahdollisia. Pyydämme ymmärrystä yhteisen turvallisuuden vuoksi. Pyrimme kuitenkin ilmoittamaan mahdollisista muutoksista osallistujille hyvissä ajoin etukäteen. Mikäli tunti perutaan Attituden toimesta, on oppilaiden mahdollista korvata tunti 6 kk aikana vastaavalla tai muulla avoimella tunnilla. 

 

POISSAOLOT JA KORVAUSMAHDOLLISUUS
Käyttämättömiä verkkokaupasta ostettuja tuntivarauksia emme hyvitä tai palauta. Koulutusohjelmalaiset voivat korvata mahdolliset avoimien tuntien poissaolot avoimilla tunneilla 6 kk aikana. Koulutusohjelmien omat tunnit eivät ole korvauskokelposia. Pidäthän itse kirjaa poissaoloistasi ja korvauksistasi. Korvaavalle tunnille mennessäsi sinun ei tarvitse erikseen varata paikkaa tunnille varausjärjestelmän kautta, mutta pidäthän huolen, että osaat tarvittaessa kertoa, mitä poissaolokertaasi olet korvaamassa. 

 

VAKUUTUKSET
Attitude Helsinki pitää huolen siitä, että tuntimme ja studiomme on turvallinen paikka tanssia. Varmistathan kuitenkin itse, että vakuutuksesi on tarvittaessa voimassa myös treenatessa tunneillamme. Attitude Helsinki ei vastaa mahdollisista loukkaantumisista tunneilla, esityksissä tai kilpailuissa.

 

TUNTIEN KUVAAMINEN

Koulutusohjelmalaisten osalta olemme pyytäneet kuvausluvat erikseen sopimusten yhteydessä, muiden tanssiharrastajien osalta kysymme aina erikseen oikeuden julkaista esim. sosiaalisessa mediassa tunneilla kuvattua materiaalia. Lapsien osalta aina erikseen myös vanhemmilta. Opettajat saattavat käyttää kuvaamista myös opiskelumenetelmänä tunneilla, jolloin he jakavat kuvatun materiaalin ainoastaan oppilaille itselleen. Oppilaita ja vanhempia pyydämme kuitenkin olemaan kuvaamatta tunneilla. 

 

AVOIMET OVET & KAVERIVIIKKO

Tulemme järjestämään syksyn aikana avoimet ovet kavereille/ vanhemmille sekä kaveriviikon, jolloin oppilaiden on mahdollista kutsua kavereitaan maksuttomasti mukaan tunneille, joilla on vielä tilaa. Informoimme ajankohdasta ja käytännöistä erikseen.

 

AJANKOHDAT, JOLLOIN OPETUSTA EI OLE

Syysloma 12.10.2020-16.10.2020

Itsenäisyyspäivä 6.12.2020

Talviloma 22.2.2021-26.2.2021

Pääsiäinen 2.4.2021-5.4.2021

Vappu 1.5.2021

Helatorstai 13.5.2021

 

TURVALLISEN JA TERVEELLISEN HARJOITTELUN OHJEET

THL:n, aluehallintoviraston ja OKM:n uusien suosituksien pohjalta olemme tehneet seuraavanlaisia toimia varmistaaksemme turvallisen ja terveellisen harjoittelun tunneillamme.

 1. Tunneille ei saa tulla sairaana tai pienilläkään oireilla.

 2. Pese kädet huolellisesti ennen ja jälkeen tunnin.

 3. Käytä desinfiointiainetta (löytyy studiolta).

 4. Suosittelemme maskien käyttöä odotustiloissa, tunneille saapuessa ja lähtiessä (yleiset tilat, pukuhuoneet ja WC). Oppilaat saavat halutessaan käyttää maskeja myös tunneilla. Opettajillamme on maskisuositus.

 5. Tuntien osallistujamäärä on rajattu 20 henkilöön. 

 6. Toivomme mahdollisimman vähäistä asiointia yleisissä tiloissamme. Toivomme siis, että vaihdat treenivaatteet yllesi jo kotona ja saavut tunnille vasta lähellä tunnin alkamisajankohtaa. Vanhempia toivomme tekevän lasten tuntien aikana esimerkiksi kävelylenkin lähimaastossa mahdollisuuksien mukaan.

 7. Pyrimme pitämään tunneilla turvavälit, eikä kontaktiharjoituksia tehdä. Opettajat pitävät myös turvavälit oppilaisiin.

 8. Balettiangot desinfioidaan jokaisen tunnin jälkeen.

 9. Studion siivousta on tehostettu.

 10. Tarvittaessa vaihdamme opetuksen nopeallakin aikataululla virtuaaliopetukseksi ja pienennämme entisestään ryhmäkokoja.

 11. Syksyn ja kevään kilpailujen turvallinen järjestäminen on aina kunkin kilpailujärjestäjän vastuulla. Perehdymme huolellisesti etukäteen kunkin kilpailun turvatoimiin ja luotamme siihen, että järjestelyt toimivat myös paikanpäällä. Käymme kilpailuihin liittyvät ohjeistukset huolella läpi etukäteen tanssijoiden ja vanhempien kanssa niin, että itse kilpailupaikalla jokainen tietää kuinka toimia. Alkusyksyn kilpailut ovat olleet erittäin hyvin ja tarkasti järjestettyjä, joten olemme positiivisin mielin.

office@attitudehelsinki.com

Särkiniementie 5, 00210 Helsinki

 • Instagram

©2019 by Attitude Helsinki. Proudly created with Wix.com