TURVALLISEN JA TERVEELLISEN HARJOITTELUN OHJEET

Turvallisen harjoittelun takaamiseksi olemme rajoittaneet tuntien osallistujamäärän 24 henkilöön, jolloin harjoitustilassa on opettaja mukaan lukien maksimissaan 25 henkilöä. Suosittelemme vahvasti, että pukuhuone- ja odotustiloissamme 12-vuotiaat ja sitä vanhemmat käyttävät maskia. Itse harjoituksissa opettajamme huolehtivat turvaväleistä ja maskin käyttö on vapaaehtoista. Ethän myöskään saavu harjoituksiin sairaana tai puolikuntoisena.

 

YLEISET OHJEET TANSSITUNNILLA

Saavuthan tunneille ajoissa (5-10 minuuttia etukäteen) ja viihdyt tunnilla lopppuun asti. Turvallisuussyistä otamme tunnille mukaan ainoastaan 15 minuuttia tunnin alun jälkeen. 

 

LASTEN TUNNIT

Lapsille suosittelemme liikuntavarusteiden pukemista päälle jo kotona, jotta siirtyminen tunnille sujuu mahdollisimman nopeasti ja kivuttomasti. Harjoitusasuna voi olla esimerkiksi joustavat sisäliikuntavaatteet kuten legginsit, shortsit, balleriinamekko tms. Paljaat jalat tai jumppatossut, sekä mukaan vesipullo.  Vanhemmille suosittelemme näin koronaikana happihyppelyä lähimaastossa lasten tuntien aikana heti kun lapsi on turvallisesti jätetty opettajan ohjaukseen, jolloin saamme pidettyä studion henkilömäärän mahdollisimman pienenä. Tunnin alkamisen jälkeen pyydämme välttämään saliin menemistä / kurkkimista, jotta lapset ja opettaja saavat työskentelyrauhan. 

 

MAKSUTAVAT

Tunneille voi osallistua ainoastaan varaamalla paikan tunnille tuntivarausjärjestelmän kautta verkkosivuilta, ilmoittautumalla mukaan kausimaksulla tai ostamalla verkkokaupasta sarjakortin, jota vastaan saa koodin tuntien varausjärjestelmään. Koulutusohjelmalaisten osalta maksut tapahtuvat laskulla erikseen sovitulla tavalla. Kausimaksuja voi maksaa myös Smartumin ja ePassin liikuntaeduilla. Itse studiolla emme myy osallistumisia tunneille vaan osallistuminen tunneille tulee hoitaa etukäteen verkkosivujemme kautta. Varauduthan tarvittaessa esittämään kuitin varauksestasi. 

 

TUNTI- JA OPETTAJAMUUTOKSET
Tunti- ja opettajamuutokset / sijaistukset sekä tuntien peruutukset ovat (varsinkin nyt herkässä koronatilanteessa) mahdollisia. Pyydämme ymmärrystä yhteisen turvallisuuden vuoksi. Pyrimme kuitenkin ilmoittamaan mahdollisista muutoksista osallistujille hyvissä ajoin etukäteen. Mikäli tunti perutaan Attituden toimesta, on oppilaiden mahdollista korvata tunti 6 kk aikana vastaavalla tai muulla avoimella tunnilla. 

 

POISSAOLOT JA KORVAUSMAHDOLLISUUS
Käyttämättömiä verkkokaupasta ostettuja tuntivarauksia emme hyvitä tai palauta. Koulutusohjelmalaiset voivat korvata mahdolliset avoimien tuntien poissaolot avoimilla tunneilla 6 kk aikana. Koulutusohjelmien omat tunnit eivät ole korvauskokelposia. 

 

VAKUUTUKSET
Attitude Helsinki pitää huolen siitä, että tuntimme ja studiomme on turvallinen paikka tanssia. Varmistathan kuitenkin itse, että vakuutuksesi on tarvittaessa voimassa myös treenatessa tunneillamme. Attitude Helsinki ei vastaa mahdollisista loukkaantumisista tunneilla, esityksissä tai kilpailuissa.

 

TUNTIEN KUVAAMINEN

Koulutusohjelmalaisten osalta olemme pyytäneet kuvausluvat erikseen sopimusten yhteydessä, muiden tanssiharrastajien osalta kysymme aina erikseen oikeuden julkaista esim. sosiaalisessa mediassa tunneilla kuvattua materiaalia. Lapsien osalta aina erikseen myös vanhemmilta. Opettajat saattavat käyttää kuvaamista myös opiskelumenetelmänä tunneilla, jolloin he jakavat kuvatun materiaalin ainoastaan oppilaille itselleen. Oppilaita ja vanhempia pyydämme kuitenkin olemaan kuvaamatta tunneilla. 

 

AVOIMET OVET & KAVERIVIIKKO

Tulemme järjestämään syksyn aikana avoimet ovet kavereille/ vanhemmille sekä kaveriviikon, jolloin oppilaiden on mahdollista kutsua kavereitaan maksuttomasti mukaan tunneille, joilla on vielä tilaa. Informoimme ajankohdasta ja käytännöistä erikseen.