Maksutavat

Avoimille tunneille voi osallistua varaamalla paikan Tuntivaraukset -osiosta ja maksamalla samalla osallistumisensa Debit/Credit -maksukorteilla, Paytraililla tai Smartumin/ePassin mobiilimaksuilla.  Kisaryhmäläisten osalta maksut tapahtuvat kausittain, laskulla. 

 

Tunti- ja opettajamuutokset

Tunti- ja opettajamuutokset / sijaistukset ovat mahdollisia. Pyrimme kuitenkin ilmoittamaan mahdollisista muutoksista osallistujille hyvissä ajoin etukäteen. 

 

Poissaolot ja korvausmahdollisuus

Käyttämättömiä verkkokaupasta ostettuja tuntilippuja emme hyvitä tai palauta. Kilpailuryhmäläiset voivat korvata mahdolliset poissaolot avoimilla tunneilla 6 kk aikana. Pidäthän itse kirjaa poissaoloistasi ja korvauksistasi.

Vakuutukset

Varmistathan, että vakuutuksesi on tarvittaessa voimassa myös treenatessa tunneillamme. Attitude Helsinki ei vastaa mahdollisista loukkaantumisista tunneilla.

Kilpailujen ja tuntien kuvaaminen

Kilpailuryhmien tunneilla kuvaamme koreografioita oppimisen tueksi ja jaamme otokset myös oppilaille. Saatamme kuvata pieniä otoksia myös avoimilla tunneillamme markkinointimme käyttöön. Ilmoitathan erikseen mikäli et halua esiintyä julkaisuissa. Lasten ja nuorten osalta kysymme aina erikseen vanhemmilta luvan julkaisuille.

office@attitudehelsinki.com

Särkiniementie 5, 00210 Helsinki

  • Instagram

©2019 by Attitude Helsinki. Proudly created with Wix.com