SAAPUMINEN STUDIOLLE

Attituden Lauttasaaren studio sijaitsee osoitteessa Särkiniementie 5 D (2. kerros), 00210 Helsinki. Aivan lähettyvillä on maksuton parkkipaikka, jossa on useimmiten hyvin tilaa. Päästäksesi studiolle sisään, tulee sinun tulla rakennuksen oikeasta laidasta sisäpihalle. D-rappu sijaitsee aivan ensimmäisellä nurkalla, vasemmalla. Alaovi on aina auki ja studio sijaitsee toisessa kerroksessa. Jätäthän ulkokengät niille varattuun tilaan studion ulkopuolelle ja otathan käsidesiä saapuessasi. Saapuessasi studiolle, on salissa todennäköisesti toinen tunti käynnissä, joten pidäthän volyymit matalalla. Verho rajaa opetustilan muusta tilasta, joten toivomme myös että salissa harjoitteleville oppilaille sekä opettajille annetaan työrauha eikä saliin kurkita. 

 

Verhon rajaamaa käytävää pitkin pääset lounge-tilaan, joka on vapaassa oppilaiden ja vanhempien käytössä. Ole kuin kotonasi! Verhojen rajaamaa käytävää pitkin pääset jatkamaan yhdistettyyn pukuhuone / taukotilaan sekä WC:hen. Molemmat yhteisiä sekä miehille että naisille. Varauduthan ruuhkaisina päivinä kärsivällisellä mielellä!

 

YLEISET OHJEET TANSSITUNNILLA

Saavuthan tunneille ajoissa (5-10 minuuttia etukäteen) ja viihdyt tunnilla lopppuun asti. Turvallisuussyistä otamme tunnille mukaan ainoastaan 15 minuuttia tunnin alun jälkeen. Koronatilanteesta johtuen huolehdimme tunneilla tällä hetkellä erityisen tarkasti turvaväleistä, pidämme ryhmäkoot pieninä ja huolehdimme salin hygieniasta. Jokaisella itsellään on kuitenkin omalta osaltaan vastuu pitää huolta käsihygieniasta, huolehtia turvaväleistä ja jäädä kotiin, mikäli pieniäkin oireita ilmaantuu. Näin varmistamme yhdessä, että syyskausi saadaan mallikkaasti vietyä päätökseen ja harjoittelu on kaikille turvallista. Jaamme vielä erikseen sosiaalisessa mediassa ja studion seinillä koronaan liittyvät ohjeistukset ja muistutamme niistä säännöllisesti opettajien toimesta tunneillamme. Seuraamme aktiivisesti tilanteeseen liittyviä yleisiä ohjeistuksia ja suosituksia, ja olemme valmiita reagoimaan nopeastikin muuttuviin tilanteisiin. Asenteella ja attitudeilla tästäkin selvitään!

 

LASTEN TUNNIT

Lapsille suosittelemme liikuntavarusteiden pukemista päälle jo kotona, jotta siirtyminen tunnille sujuu mahdollisimman nopeasti ja kivuttomasti. Harjoitusasuna voi olla esimerkiksi joustavat sisäliikuntavaatteet kuten legginsit, shortsit, balleriinamekko tms. Paljaat jalat tai jumppatossut, sekä mukaan vesipullo.  Vanhemmille suosittelemme näin koronaikana happihyppelyä lähimaastossa lasten tuntien aikana heti kun lapsi on turvallisesti jätetty opettajan ohjaukseen, jolloin saamme pidettyä studion henkilömäärän mahdollisimman pienenä. Tunnin alkamisen jälkeen pyydämme välttämään saliin menemistä / kurkkimista, jotta lapset ja opettaja saavat työskentelyrauhan. 

 

MAKSUTAVAT

Tunneille voi osallistua ainoastaan varaamalla paikan tunnille tuntivarausjärjestelmän kautta verkkosivuilta, ilmoittautumalla mukaan kausimaksulla tai ostamalla verkkokaupasta sarjakortin, jota vastaan saa koodin tuntien varausjärjestelmään. Koulutusohjelmalaisten osalta maksut tapahtuvat laskulla erikseen sovitulla tavalla. Kausimaksuja voi maksaa myös Smartumin ja ePassin liikuntaeduilla. Itse studiolla emme myy osallistumisia tunneille vaan osallistuminen tunneille tulee hoitaa etukäteen verkkosivujemme kautta. Varauduthan tarvittaessa esittämään kuitin varauksestasi. 

 

TUNTI- JA OPETTAJAMUUTOKSET
Tunti- ja opettajamuutokset / sijaistukset sekä tuntien peruutukset ovat (varsinkin nyt herkässä koronatilanteessa) mahdollisia. Pyydämme ymmärrystä yhteisen turvallisuuden vuoksi. Pyrimme kuitenkin ilmoittamaan mahdollisista muutoksista osallistujille hyvissä ajoin etukäteen. Mikäli tunti perutaan Attituden toimesta, on oppilaiden mahdollista korvata tunti 6 kk aikana vastaavalla tai muulla avoimella tunnilla. 

 

POISSAOLOT JA KORVAUSMAHDOLLISUUS
Käyttämättömiä verkkokaupasta ostettuja tuntivarauksia emme hyvitä tai palauta. Koulutusohjelmalaiset voivat korvata mahdolliset avoimien tuntien poissaolot avoimilla tunneilla 6 kk aikana. Koulutusohjelmien omat tunnit eivät ole korvauskokelposia. Pidäthän itse kirjaa poissaoloistasi ja korvauksistasi. Korvaavalle tunnille mennessäsi sinun ei tarvitse erikseen varata paikkaa tunnille varausjärjestelmän kautta, mutta pidäthän huolen, että osaat tarvittaessa kertoa, mitä poissaolokertaasi olet korvaamassa. 

 

VAKUUTUKSET
Attitude Helsinki pitää huolen siitä, että tuntimme ja studiomme on turvallinen paikka tanssia. Varmistathan kuitenkin itse, että vakuutuksesi on tarvittaessa voimassa myös treenatessa tunneillamme. Attitude Helsinki ei vastaa mahdollisista loukkaantumisista tunneilla, esityksissä tai kilpailuissa.

 

TUNTIEN KUVAAMINEN

Koulutusohjelmalaisten osalta olemme pyytäneet kuvausluvat erikseen sopimusten yhteydessä, muiden tanssiharrastajien osalta kysymme aina erikseen oikeuden julkaista esim. sosiaalisessa mediassa tunneilla kuvattua materiaalia. Lapsien osalta aina erikseen myös vanhemmilta. Opettajat saattavat käyttää kuvaamista myös opiskelumenetelmänä tunneilla, jolloin he jakavat kuvatun materiaalin ainoastaan oppilaille itselleen. Oppilaita ja vanhempia pyydämme kuitenkin olemaan kuvaamatta tunneilla. 

 

AVOIMET OVET & KAVERIVIIKKO

Tulemme järjestämään kevään aikana avoimet ovet kavereille/ vanhemmille sekä kaveriviikon, jolloin oppilaiden on mahdollista kutsua kavereitaan maksuttomasti mukaan tunneille, joilla on vielä tilaa. Informoimme ajankohdasta ja käytännöistä erikseen.

 

AJANKOHDAT, JOLLOIN OPETUSTA EI OLE

Syysloma 12.10.2020-16.10.2020

Itsenäisyyspäivä 6.12.2020

Talviloma 22.2.2021-26.2.2021

Pääsiäinen 2.4.2021-5.4.2021

Vappu 1.5.2021

Helatorstai 13.5.2021

 

TURVALLISEN JA TERVEELLISEN HARJOITTELUN OHJEET

Ohjeet ja suositukset ovat voimassa 11.-31.1.2021. Päivitämme ohjeistuksia mahdollisten tilanteiden muuttuessa.

  1. 15-vuotiaat ja sitä vanhemmat käyttävät Attituden tiloissa maskia.

  2. Aikuisten ja nuorten tunneille on mahdollista osallistua Zoom-yhteydellä. Toimitamme linkit oppilaille sähköpostilla ennen ensimmäisten tuntien alkua. Päivitämme aikatauluun tiedon, mille tunneille osallistuminen etäyhteyksin on mahdollista.

  3. Päätämme tunnit 5 minuuttia aikaisemmin, jotta vaihdoskohdat ja siirtymät saadaan hoidettua turvallisesti.

  4. Aleksanterin Teatterin salit ovat seuraavat kolme viikkoa suljettuna, joten etsimme parhaillaan vaihtoehtoista harjoittelupaikkaa Aleksanterin Teatterin tunneille. Ilmoitamme korvaavan sijainnin tai mahdolliset (joskaan ei toivottavat) tuntimuutokset välittömästi kun tilanne selviää.

  5. Opettajamme suunnittelevat tuntien kulun niin, että turvavälit tunnin aikana säilyvät. Lisäksi jokaisen on myös itse huolehdittava turvaväleistä Attituden tiloissa. 

  6. Teemme rajoituksia tuntien osallistujamääriin tuntikohtaisesti ja riippuen käytössä olevasta salista. Olemme sinuun yhteydessä, jos rajoitukset liittyvät tunteihin, jolle olet ilmoittautunut. Tarvittaessa suljemme myös varausjärjestelmän uusille asiakkaille, jotta voimme varmistaa nykyisten asiakkaidemme turvallisen harjoittelun. Verkkosivujen aikataulusivulta näet ajankohtaisen tilanteen, onko tunti täynnä vai ei.

  7. Tunneille ei saa tulla sairaana tai oireisena.

  8. Kädet on pestävä ja desinfioitava huolellisesti ennen ja jälkeen tunnin.

  9. Treenivaatteet vaihdetaan jo kotona valmiiksi ylle ja Attituden odotustiloissa vietetään siten mahdollisimman vähän aikaa.

office@attitudehelsinki.com

Särkiniementie 5, 00210 Helsinki

  • Instagram

©2021 by Attitude Helsinki. Proudly created with Wix.com