0438244479

©2019 by Attitude Helsinki. Proudly created with Wix.com

SAVE THE DATE: 27.5.2020
syksyn uusien kilpailevien ryhmien koetanssi 

Järjestämme 27.5. syksyn 2020 uusien kilpailevien ryhmien koetanssin.

Alustavassa suunnitelmassa haut seuraaviin:

  • Lapset pienryhmä ja muodostelma (2009 ja nuoremmat)

  • Juniorit pienryhmä ja muodostelma (2005-2008)

  • Aikuiset 1 pienryhmä ja muodostelma (1991-2004)

  • Aikuiset 2 pienryhmä (täydennyshaku)

  • Aikuiset 2 muodostelma (uusi ryhmä, tähtää vasta 2021 kisoihin)

  • Soolo- ja duovalmennus eri ikäisille

  • Klassisen baletin intensiivioppilaat

Tarkempaa infoa lähiviikkoina! 

Haku Attitude Helsinki nuorten soolo- ja pienryhmävalmennukseen

Attitude Helsinki hakee tanssijoita soolo- ja pienryhmävalmennukseen. Ryhmä on tarkoitettu nuorille tanssijoille, jotka haluavat treenata tavoitteellisesti. Tarjoamme henkilökohtaista ohjausta tanssijoiden tueksi, muiden heidän käymiensä tanssituntien ohelle. Ryhmä tähtää Performing Arts soolo SM -kilpailuihin syksyllä 2020. Tämän lisäksi tuotamme pienryhmäteoksen sopivan kokoonpanon löytyessä. 

Ryhmän pääkoreografina ja -opettajana toimii Kristina Norri Seuranen. Lisäksi haluamme tarjota monipuolista tanssikasvatusta järjestämällä ohjelmaan osallistuville myös vierailevien opetajien tunteja. 

Haluamme mahdollistaa ohjelmaan osallistumisen jokaiselle lahjakkaalle ja motivoituneelle nuorelle, minkä vuoksi jaamme ohjelmaan muutamia vapaa- ja puolivapaaoppilaspaikkoja. Voit lähettää vapaamuotoisen hakemuksen 9.1. mennessä sähköpostilla osoitteeseen ida@attitudehelsinki.com ja kertoa, miksi sinun tulisi saada vapaaoppilaspaikka.

Hae rohkeasti mukaan, voit ilmoittautua 10.1. järjestettävään koetanssitilaisuuteen lähettämällä meille yksityisviestiä sosiaalisen median kanavissa tai sähköpostilla osoitteeseen ida@attitudehelsinki.com. Koetanssi ei sido mihinkään.

Kevätkausi alkaa 13.1.2020!

Kevätkauden tuntimme starttaavat maanantaina 13.1.  Kilpailevissa ryhmissämme aloittaa keväällä 24 oppilasta ja sen lisäksi tarjoamme kuusi avointa viikkotuntia. Tule rohkeasti kertamaksulla kokeilemaan! Varauksen tunnille voit tehdä helposti verkossa, Tuntivaraukset-osiossa. 

Ilmoittautuminen kevään aikuisten pien- ja muodostelmaryhmiin

Kevään 2020 pien- ja muodostelmaryhmien haut sekä ilmoittautumiset ovat päättyneet. Muutamiin ryhmiin on vielä avoimena muutamia paikkoja, joten järjestämme 10.1. täydennyshaun. Tästä lisätietoa lähiaikoina!