Syyskausi käynnistyy 17.8.2020

8.7.2020

Ilmoittautuminen syyskauden tunneille on nyt auki! Avointen viikkotuntien lisäksi syksyllä käynnistyy koulutusohjelmatoiminta sekä Attitude Afternoon Club (iltapäiväkerho 3.-5. -luokkalaisille).  

Kauden 2020-2021 koulutusohjelmat julki & haku auki

13.4.2020

Kauden 2020-2021 koulutusohjelmat ja hakuohjeet on julkaistu. Lisätietoa löytyy verkkosivujen osiosta "Koulutusohjelmat."

Attitude Dance Company aloittaa toimintansa!

13.4.2020

ATTITUDE Helsingin tiloissa Lauttasaaressa aloittaa toimintansa myös ATTITUDE DANCE COMPANY. Ryhmä on nykytanssiin painottuva kokoonpano, joka tuottaa ensimmäisenä toimintavuonnaan yhden kokoillan tanssiteoksen. Teoksen on määrä tulla ensi-iltaan alkuvuonna 2021.

Ryhmä etsii nyt tanssijoita kauden 2020-21 produktioon. Ryhmä on suunnattu ammattiin tähtääville tai jo ammattiin valmistuneille/ammattitason tanssijoille, jotka haluavat laajentaa nykytanssiosaamistaan ja kerryttää kokemusta kokoillan teoksessa työskentelystä. Harjoitukset ovat palkattomia, mutta maksamme produktioon valituille tanssijoille esityspalkkion.

Uusi toimitila Helsingin Lauttasaaresta

30.3.2020

Attitude Helsinki on tehnyt sopimuksen Lauttasaaressa sijaitsevasta toimitilasta. Studiossa on 193 neliötä, tilassa on paljon valoa ja ikkunasta vilkkuu meri.

Studiolle pääsee kulkemaan hyvin julkisilla. Metrolla kulku tapahtuu Lauttasaaren metroasemalta (Gyldenintien nousu) ja kävellen Särkiniementietä pitkin noin 10-15 min. Elokuusta 2020 alkaen Kampista alkaa liikennöimään myös suora bussiyhteys (bussi nro 21) aivan lähelle. Autoilijat voivat saapua näppärästi esimerkiksi suoraan Länsiväylän rampista jatkaen Särkiniementien päähän, josta löytyy 24 h parkkipaikka.

Studion lähiseutu on rauhallista ja turvallista. Jos tuot lapsesi tunnille, voit hyvin hölkkäillä muutamalla askeleella merenrantaan ja tehdä samalla oman treenin merimaisemissa. Tulemme hyödyntämään myös mm. leireillä ja muussa opetuksessamme Lauttasaaren luontoa ja lähiseudun lenkkipolkuja.