top of page
Mia K Photography-pienet-166_edited.jpg

Ilmoittautuminen syyskauden 2024 tunneille

 

Ilmoittautuminen syyskauden 2024 avoimille viikkotunneille aukeaa maanantaina 6.5.2024 klo 10.00 Attituden nykyisille asiakkaille ja keskiviikkona 8.5.2024 klo 10.00 uusille asiakkaille. Ilmoittautuminen tapahtuu alta löytyvän lomakelinkin kautta.

 

Kausi-ilmoittautumisella varmistat paikkasi tunnilla koko syyskaudelle 12.8.-15.12.2024. Halutessasi voit osallistua tunneille myös sarjakortilla tai kertamaksulla. Sarjakortilla ja kertamaksulla osallistuessa tunnit varataan varauskalenterin kautta, ja osallistuminen on mahdollista niille tunneille, joille on vielä tilaa. Ohjeet ilmoittautumiseen:

ILMOITTAUTUMINEN

Varaa paikkasi syyskauden 2024 tunneille ilmoittautumislomakkeella

KOULUTUSOHJELMAAN HAKEVIEN / OSALLISTUVIEN ILMOITTAUTUMINEN AVOIMILLE TUNNEILLE

Koulutusohjelmaoppilaat tekevät tuntivalintansa koulutusohjelmapaikan vastaanottaessaan kesäkuussa. Mikäli kuitenkin koulutusohjelmaoppilaana haluat varmistaa paikkasi avoimilla viikkotunneilla hyvissä ajoin, voit ilmoittautua kausi-ilmoittautumislomakkeella – huomioithan tämän maksutapaa valitessasi (early bird -alennukseen ei ole oikeutettu, mikäli tuntivalinta on osana koulutusohjelmaa).

HINNAT & EARLY BIRD -TARJOUS

Syyskauden hinnat löydät täältä. Toukokuussa ilmoittautuville tarjoamme -10% Early Bird -tarjouksen, ja kesäkuussa ilmoittautuneille tarjoamme -5% Early Bird -tarjouksen. Alennus lasketaan laskutuksen yhteydessä. Early Bird -tarjouksessa ei ole peruutusoikeutta.

 

PERUUTUSOIKEUS

Normaalihintaan ilmoittautuneiden on mahdollista peruuttaa ilmoittautuminen 25.8.2024 asti. Tällöin laskutamme siihen mennessä käydyt tunnit kertamaksuperusteisesti. Mikäli peruutusta ei tehdä kahden viikon kokeilujakson jälkeen ja osallistuminen tunneille jatkuu, lähetämme laskun kaudesta sähköpostitse. Teethän mahdollisen peruutuksen kirjallisesti toimistoon osoitteeseen office@attitudehelsinki.com 25.8.2024 mennessä.

bottom of page