top of page

Järjestä tapahtuma Attitudella

Attitude tarjoaa tilat ja tekijät onnistuneisiin juhliin, yrityksen virkistyspäivään tai vakituiselle liikuntatunnille.

 

Meiltä saat unelmiesi tanssisynttärit, vauhdikkaat polttaritanssitunnit, tai rippijulat johon mahtuu suurempikin joukko juhlijoita. Valoisista tiloistamme saa muovattua kauniin juhlatilan josta saat upeat kuvamateriaalit tärkeästä päivästäsi. Halutessasi voit tilata meiltä juhliisi tanssinopetus-, jooga-, kehonhuolto tai jumppatuokion, jonka sisältö räätälöidään ammattitaitoisten opettajiemme avulla toiveidesi mukaiseksi.

Yrityksille tarjoamme tilat virkistyspäivään liikuntatunteineen, sekä palveluita säännöllisempään yritysliikuntaan. Meiltä tilaat myös esitykset tilaisuuksiin, minkä lisäksi tanssi- ja ryhmäliikuntapalveluita on mahdollista tilata myös yrityksesi omissa tiloissa järjestettäväksi. 

Alla lisää vaihtoehdoista.

PHOTO-2023-01-14-14-58-26_6.jpg

Tanssisynttärit ja teemajuhlat

Attitudella toteutat unelmien tanssisynttärit nuorelle tanssijalle!

Tilamme tarjoavat loistavat puitteet isompienkin bileiden järjestämiseen. Sekä Lauttasaaren että Otaniemen studioistamme löytyy keittiöt, wc-tilat sekä tanssisali jossa on mahollista toteuttaa erilaisia sankarin toiveiden mukaisia aktiviteettejä. Meiltä saat ruokailuun soveltuvat pöydät sekä astiaston, ja tarjoilut on mahdollista järjestää itse tai toteuttaa henkilökuntamme avustuksella. Halutessasi vastaamme myös tilan koristelemisesta toiveidesi mukaisesti.

Tanssisynttärin kohokohta on tietysti sankarin toiveiden mukainen tanssitunti. Tunnilla juhlavieraat opettelevat koroegrafian osaavan opettajamme johdolla. Sankarin näin toivoessa voidaan koreografia esittää lopuksi myös vanhemmille. Ohjaajamme voivat haluttaessa vastata myös muiden aktivitettien, kuten pelien ja leikkien luotsaamisesta.

Syntymäpäivät on mahdollista toteuttaa teemajuhlina, ja suunnitella kattaus, koristelu ja aktiviteetit teemaan sopivaksi.

Synttäreiden kesto alkaen 2h.

Peruspaketin hinta 280 €. Peruspaketti sisältää tilan siivouksen ennen ja jälkeen juhlien, pöytien asettelun, musiikkilaitteiston käytön, astiaston 20 vieraalle, sekä 30min tanssinopetusta juhlaväelle.

Ota yhteyttä niin suunnitellaan toiveidesi syntymäpäiväjuhlat!

Tiedustelut: events@attitudehelsinki.com

PHOTO-2023-01-14-14-54-33.jpg

Rippijuhlat ja valmistujaiset

Kauniit ja ikimuistoiset rippijuhlat järjestät helposti Attituden tiloissa. 

Tiloihimme mahtuu samanaikaisesti jopa 50 juhlijaa. Meiltä löytyy pöydät ja pöytäliinat buffettyyppisen tarjoilun esillepanoon ja keittiössämme on mahdollista keittää kahvit suurellekin joukolle. Koristelut voit tuoda itse, tai voimme sopia tilan koristelusta valmiiksi toiveidesi mukaisesti.

Valoisista tiloistamme saat kauniit kuvat tärkeästä päivästäsi, ja kauttamme voit tilata myös tanssiesityksen tai muuta ohjelmaa juhliisi. Käytössäsi on myös laadukas äänentoistolaitteistomme. 

Rippijuhlien hinnasto alkaen 350 €. Alkaen hinta sisältää tilan käyttöösi juhlia edeltävästä illasta rippijuhlapäivän loppuun, tilan perusteellisen siivouksen ennen ja jälkeen juhlien, pöytien asettelun, äänentoistolaitteiston, sekä keittiön käytön (jääkaappi, mikro, hella, kahvin- ja vedenkeitin). 

 

Lisämaksusta on mahdollista vuokrata astiat max. 50 henkilölle (1 €/hlö) ja pöytäliinat (30 €), sekä tilata tilaan valmiit koristelut, henkilökuntaa avuksi juhlien ajaksi tai ohjelmanumeroita juhliin.

Kesän viikonloput täyttyvät nopeasti, ota yhteyttä ja suunnitellaan sinulle unelmiesi rippijuhlat!

Tiedustelut: events@attitudehelsinki.com

PHOTO-2023-01-14-14-58-26_4.jpg

Polttarit

Attitudelta tilaat laadukkaat ja hauskat polttaritunnit tai tilat polttareiden viettoon vaikka koko päiväksi. Valoisissa tiloissamme saat kauniit kuvat tärkeästä päivästä.

Otaniemen studiomme sijaitsee loistavien kulkuyhteyksien päässä, mikä helpottaa polttaripäivän aikataulun suunnittelemista. Lauttasaaren studiomme merellinen sijainti hyvien ulkoilumaastojen ja Lauttasaaren palvelutarjonnan läheisyydessä tarjoaa oivat puitteet ikimuistoisen päivän järjestämiseen. Kummastakin tilastamme löytyy suihkut, wc:t ja keittiö (kahvinkeitin, mikro, jääkaappi, hella), sekä astiat kymmenelle (mm. kuohuviinilasit).

Attituden kautta on mahdollista tilata tanssi-, jooga- ja kehonhuoltotunnit. Tanssilajeista voimme toteuttaa esimerkiksi baletti, show, tai commercial dance -tyylin tunnit. Toki mahdollista on myös työstää vaikkapa musiikkivieotyylinen koreografia polttarisankarin lempiartistin biisiin. Koreografia voidaan kuvata muistoksi puhelimen kameralla. Ammattitaitoiset opettajamme suunnittelevat tunnin vastaamaan polttariporukkanne tarpeita.

Tiloissamme on mahdollista järjestää myös esimerkiksi brunssi tai muuta ajanvietettä polttaripäivään. Halutessasi voimme järjestää tilaan myös esimerkisi buffetaamiaisen tai Instagram-seinän hauskojen kuvien ottamista varten. 

Esimerkkejä polttarihinnoitteluista:

  • Polttaritunti 175€ (sis. tilan ja sen siivoukset ennen ja jälkeen tunnin, sekä tarpeisiinne suunnitellun, noin 60min tunnin opettajineen)

  • Polttaritunti ja tilojen käyttö 300€ (sis. tilan käyttöönne kolmeksi tunniksi ja noin 60min polttaritunnin, tilojen siivouksen ennen ja jälkeen käytön, buffetpöytien asettelun ja käytön, keittiön tarpeistoineen sekä äänentoistolaitteiston käytön)

Tiedustelut ja varaukset: events@attitudehelsinki.com

P2161551- johannarontu24.jpg

Yritysliikunta

Attituden kautta tilaat laadukkaat tanssi- ja liikuntatunnit yrityksesi virkistys- ja hyvinvointipäiville tai koulutustapahtumiin. Liikuntatunti on hyvä ja terveyttä edistävä ohjelmanumero yritystapahtumiin, tai hauska keino ryhmäyttää työyhteisöä.

 

Ammattitaitoisten opettajiemme johdolla onnistuvat show-, nyky-, ja jazztanssitunnit, balettitunnit sekä commercial dance tai hip hop. Tanssituntien lisäksi tarjoamme tunteja kehonhuollossa, joogassa ja pilateksessa, sekä ryhmäliikunnassa (esimerkiksi circuit tai niska-hartiaseudun ja selän terveyteen keskittyvät tunnit). 

Yksittäisten tapahtumien lisäksi meiltä on mahdollista tilata myös viikottaiset yritystunnit. Säännöllinen liikuntatunti edistää terveyttä ja on helppo rytmittää työpaikan arjen aikatauluihin toimivaksi.

Tanssisstudiomme sijaitsevat Otaniemen A Bloc -kauppakeskuksessa, helppojen kulkuyhteyksien varrella, sekä kauniissa merellisessä Lauttasaaressa, Särkiniementien päässä hyvien ulkoilumaastojen vieressä. Tunteja on toki mahdollista järjestää myös yrityksenne omiin tiloihin.

Yritystuntien hinnat:

  • Yksittäinen tanssi-/liikuntatunti 250 € (+ALV)

  • 10 kerran yritystuntipaketti 2000 € (+ALV)

Ota yhteyttä events@attitudehelsinki.com niin räätälöidään sinulle sopiva paketti!

P2160031- johannarontu1.jpg
P2160117- johannarontu5.jpg

Ohjelmapalvelut yrityksille

Kauttamme tilaat näyttävät esitykset yrityksesi tilaisuuksiin. Tyylikäs ballerina uuden tuotteen lanseeraustilaisuuteen tai mukaansatempaava jazz- tai commercial dance -tanssinumero yrityksen juhliin tekee tilaisuudestasi mieleenpainuvan ja rakentaa osaltaan tilaisuuden visuaalista ilmettä toiveidesi mukaiseksi.

Räätälöimme erilaiset esiintymiset sisä- ja ulkoilmatiloihin toiveidesi mukaan. Hinnoitteluun vaikuttaa esiintyjien määrä sekä esityksen kesto.

Kysy tarjousta: events@attitudehelsinki.com

bottom of page