top of page

LAB-projekti Alicia Wegmüllerin johdolla

Oletko kiinnostunut yksilöllisen tanssityylisi kehittämisestä ja oman koreografian luomisesta huippuosaajan johdolla? Kauden 2024-25 uutuutena LAB-projekti Alicia Wegmüllerin johdolla tarjoaa välineitä omaan tanssijuuteen. 

 

LABissa tanssijat voivat kehittää omaa tyyliänsä tehdä tanssia, harjoitella koreografista työskentelyä tai luoda tuotoksen esimerkiksi pääsykokeisiin tai kisoihin. Koreografian voi luoda myös oman saliajan puitteissa toiselle tanssijalle tai tanssijoille. LABissa kehitetään omaa taiteellista sekä koreografista osaamista ja projektista on tukea esimerkiksi tanssijalle joka on kiinnostunut kehittämään itseään koreografina sekä tutkimaan, löytämään ja kehittämään omaa tanssityyliään.

 

Ryhmää mentoroi/opettaa Alicia Wegmüller, joka jakaa tunneilla vaikutteita erilaisista työskentelymetodeista joita on oppinut tanssiessaan erilaisissa kokoonpanoissa sekä kouluttautuessaan laajalti ympäri maailmaa, sekä omasta tyylistään tehdä tanssia.

 

Projektin tuotokset esitellään ryhmän omassa demossa minkä lisäksi omaa tuotosta voi hyödyntää haluamissaan esiintymis- tai koetanssitilaisuuksissa.

 

LAB-projektin sisältö

  • Tapaamiset ryhmänä 10 kertaa kauden aikana, maanantaisin klo 20:05-21:35 Otaniemessä: 26.8. // 23.9. // 30.9. // 21.10. // 28.10. // 18.11. // 25.11. // 9.12. // 13.1. // 27.1.

  • Lisäksi osallistujilla on mahdollisuus varata Lauttasaaren tanssisalia omaan taiteelliseen työskentelyyn 10 x 60min kauden 2024-25 aikana.

  • Demoilta yleisölle Otaniemessä la 8.2.2025 klo19.

  • Hinta Attituden oppilaille (koulutusohjelmalaiset ja kausi-ilmoittautuneet): 300€. 

  • Hinta muille kuin Attitudella tanssiville: 500€.

  • Ikä- ja tasosuositus: keskitason/edistyneen tason tanssijat, juniori-ikäluokasta ylöspäin.

Ilmoittaudu mukaan TÄÄLTÄ.

bottom of page