top of page

TANSSIKOULUN SÄÄNNÖT

1. ILMOITTAUTUMINEN JA PERUUTUSEHDOT

Jokaiselle tunnille tulee ilmoittautua etukäteen. Ilmoittautuminen tapahtuu joko kausi-ilmoittautumisella, koulutusohjelmailmoittautumisella tai ilmoittautumalla yksittäiselle viikkotunnille. Alaikäisen oppilaan ilmoittautumisen tulee olla täysi-ikäisen huoltajan tekemä.

 

Kausi-ilmoittautuminen:

Kausi-ilmoittautuminen tehdään nettisivujen lomakkeen kautta lukukaudeksi (syys-/kevätlukukausi) kerrallaan. Kausi-ilmoittautumisella oppilas varmistaa paikan tunnille koko lukukaudeksi. Ennen kauden alkua ilmoittautuneella oppilaalla on kahden viikon peruutusoikeus, jonka aikana perutusta ilmoittautumisesta veloitetaan kertahinnaston mukaan. Kahden viikon peruutusoikeuden jälkeen ilmoittautuminen on sitova lukukaudeksi ja oppilas (tai alaikäisen oppilaan huoltaja) sitoutuu maksamaan kuluvan lukukauden lukukausimaksun. Kahden viikon kokeiluaika ei koske early bird -tarjousten hyödyntäneitä eikä koulutusohjelmaoppilaita.

Koulutusohjelmailmoittautuminen:

Koulutusohjelmaoppilaat valitaan koetanssin perusteella, ja paikan vastaanottaminen tapahtuu täyttämällä koulutusohjelmien ilmoittautumislomake. Ilmoittautumislomakkeeseen merkitään oppilaan valitsemat lisätunnit, sekä kuitataan koulutusohjelmasopimus hyväksytyksi. Alle 18-vuotiaan oppilaan koulutusohjelmailmoittautumisen tulee olla oppilaan huoltajan tekemä ja hyväksymä. Ryhmiin sitoudutaan lukuvuodeksi kerrallaan, ja oppilaat sitoutuvat maksamaan koulutusohjelman lukuvuosimaksun hyväksymällä koulutusohjelmasopimuksen ja tanssikoulun säännöt. Kesken kauden lopettaneen oppilaan maksua ei palauteta.

 

Ilmoittautuminen yksittäiselle viikkotunnille:

Kertailmoittautumisen voi tehdä netissä joko maksamalla yksittäisen tanssitunnin varausjärjestelmän kautta tai ostamalla 5 tai 10 kerran kortin tai anytime-jäsenyyden tunneille. Tunti tulee olla ostettuna ennen sen alkamista. Sarjakortti oikeuttaa käymään 45/60/75/90 min tunneilla valitun sarjakortin mukaan. Anytimellä voit käydä kaikilla lukujärjestyksen avoimilla tunneilla.

2. OIKEAN TUNNIN VALINTA

Oppilas ilmoittautuu lukujärjestyksen oman ikä- ja tasoryhmänsä tunnille. Keskitason oppilaille suositellaan vähintään kahta, ja edistyneille vähintään kolmea viikkotuntia. Oppilas voi osallistua opettajan suosituksella myös omaa ikäryhmäänsä vanhemmille suunnatuille tunneille.

 

3. MAKSUT

Toimisto lähettää kausi-ilmoittautumisesta laskun noin 2 viikkoa tunnin alkamisesta (lukuunottamatta early bird -maksutapaa, jolloin kausimaksu maksetaan ennen tuntien alkua). Jos kausi-ilmoittautumista ei ole peruttu kahden viikon kuluessa kauden alkamisesta, on maksu suoritettava kokonaisuudessaan. 

 

Koulutusohjelmat saavat laskun lukuvuosimaksusta hyväksyttyään koulutusohjelmasopimuksen. Maksu on mahdollista maksaa 1-4 erässä. Hyväksyttyä koulutusohjelmapaikkaa ei ole mahdollista perua kesken kauden.

 

Kertamaksut maksetaan varausjärjestelmän kautta netissä.

Sarjakorttien osto on mahdollista nettisivujen kautta, ja sarjakortin tuntien kestoa voi pidentää ainoastaan maksamalla sarjakortin hinnan erotus. Sarjakortit ovat voimassa 6kk ostopäivästä ja niillä ei ole palautusoikeutta. Sarjakortin kestoa pidennetään vain lääkärintodistusta vastaan. Sarjakortti ei oikeuta varaamaan paikkaa ryhmästä etukäteen, eikä täysille tunneille voi osallistua sarjakortilla.

 

Maksumuistutuksesta peritään 10 euroa. Laiminlyödyt maksut siirretään perintätoimistolle. Maksamattomat lukukausimaksut voivat johtaa siihen, että oppilaan pääsy tunnille evätään.

4. MAKSAMINEN LIIKUNTA- JA VIRIKESETELEILLÄ

Tanssikoulussamme voi maksaa seuraavilla liikuntaeduilla: Smartum, Edenred ja ePassi. Liikuntaetu on henkilökohtainen eikä sillä voi maksaa esimerkiksi lapsen harrastusmaksuja. Ota yhteyttä Attituden toimistoon (office@attitudehelsinki.com) sopiaksesi liikuntaedun käytöstä maksutapana.

 

5. OPPILAAN TUNTIMUUTOKSET KESKEN LUKUKAUDEN

Valittua tanssituntia voi vaihtaa kesken kauden viikkotunneille joilla on tilaa. Tunnin vaihdoksista ilmoitetaan etukäteen toimistoon ja sovitaan tunnin opettajan kanssa. Jos tunti vaihdetaan lyhyemmästä pidempään, perimme erotuksen lisälaskulla. 

 

Koulutusohjelmaoppilaat voivat vaihtaa lisätuntiaan ilmoittamalla vaihdoksesta Attituden toimistoon (office@attitudehelsinki.com).

6. TANSSIKOULUN OIKEUS MUUTOKSIIN

Attitudella on oikeus tunti- ja opettajamuutoksiin, eikä opettajamuutos ole peruste maksun palauttamiseen. Tanssikoululla on myös oikeus yhdistää ryhmiä ja siten laajentaa esimerkiksi tunnin ikäryhmää. Jos tunnille ei ilmoittaudu vähintään viittä oppilasta, on tanssikoululla oikeus lopettaa ryhmä, jolloin vain pidetyt tunnit laskutetaan. Mikäli tunnin ajankohtaa tai toimipistettä muutetaan tanssikoulun toimesta oleellisesti kesken kauden, on tämä oikeutus tunnin lopettamiseen jolloin veloitetaan vain käydyt tunnit.

7. TUNTIEN PERUUTUKSET JA PERUUNTUMISET

Attitudella hankkii opettajan sairas- ja poissaolotapauksissa tunnille sijaisen. Opettajan pitkäaikaisissa poissaoloissa on tanssikoululla oikeus vaihtaa kyseisen tunnin opettajaa pysyvästi. Koululla on oikeus perua tunti hätätapauksessa (esim. opettajan äkillinen sairastuminen, sijaista ei löydy), jolloin tunnin voi käydä korvaamassa toisella lukujärjestyksen viikkotunnilla.

 

Tuntien peruutuksista ilmoitetaan mahdollisimman ajoissa tekstiviestillä ja/tai sähköpostilla. Oppilas/huoltaja huolehtii, että toimistolla on ajantasainen sähköpostiosoite ja puhelinnumero tiedotukseen.

8. OPPILAAN POISSAOLOT JA NIIDEN KORVAAMINEN

Kausi-ilmoittautumisen tehnyt oppilas voi korvata yksittäiset tuntipoissaolot saman lukukauden aikana toisella lukujärjestyksen avoimella tunnilla. Korvaus on mahdollista suorittaa ennen tai jälkeen poissaolon. Korvaustunnin opettajalle tulee ilmoittaa tunnille saavuttaessa, mitä tuntia oppilas on korvaamassa.

Korvaustunti varataan Attituden nettisivuilta kohdasta Varaa tunti toimistosta saatavalla korvauskoodilla. Tunnille, joka on täynnä, ei voi osallistua korvaajana.

 

9. TUNTIKOKEILUT

Kokeilutunneista veloitamme hinnaston mukaisen kertatuntimaksun. Jos oppilas päättää jatkaa kokeilemallaan tunnilla, vähennetään kokeilutunnin maksu kausimaksun laskusta.

 

10. LEIRIT, WORKSHOPIT JA TIIVISKURSSIT

Leireille, workshopeille ja tiiviskursseille ilmoittautumiset tulee perua viimeistään 2 viikkoa ennen leirin/workshopin/tiiviskurssin alkamista. Tämän jälkeen ilmoittautuminen on sitova ja lasku tulee maksettavaksi kokonaisuudessaan. Sairaustapaukset käsittelemme erikseen lääkärintodistusta vastaan.

11. VAKUUTUKSET

Attitude ei vakuuta oppilaita tapaturmien varalle, vaan jokainen huolehtii tarpeisiinsa sopivan vakuutuksen voimassaolosta henkilökohtaisesti.

 

12. VASTUUT

Tanssinopettaja on vastuussa oppilaista tanssituntitilanteissa. Pukuhuoneessa ja kotimatkalla vastuu oppilaasta on huoltajalla. Attitude ei vastaa oppilaiden henkilökohtaisesta omaisuudesta.

 

13. TUNTIKÄYTTÄYTYMINEN JA JÄRJESTYSSÄÄNNÖT

Kaikilla tanssitunneilla noudatetaan Attituden järjestyssääntöjä. Tutustuthan järjestyssääntöihin ennen tunnille tuloa täältä.

14. TIEDOTUS

Attituden tiedotus tapahtuu sähköpostitse ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen. On oppilaan/huoltajan velvollisuus ilmoittaa toimistolle (office@attitudehelsinki.com) muutoksista sähköpostiosoitteessa/puhelinnumerossa. Tanssikoulu ei vastaa puutteellisesta tiedotuksesta jos annetut tiedot ovat virheellisiä, tai jos sähköpostitiedotus ei mene vastaanottajan päässä olevista sähköisistä rajoitteista johtuen läpi.

 

15. KUVAUS- JA JULKAISULUVAT TANSSITUNTI- JA NÄYTÖSTILANTEISSA

Ilmoittautumislomakkeessa kerätään kuvaus- ja julkaisulupa tanssituntien osalta. Tanssikoulu käyttää tunnilla otettuja kuvia sosiaalisen median julkaisuissaan, ja julkaisuisssa käytetyt kuvat valitaan tarkan harkinnan mukaan.

 

Joulu- ja kevätnäytöksissä on valokuvaaja. Attitudella on lupa käyttää näytöskuvia nettisivuillaan sekä markkinoinnissa. 

 

16. ESIINTYMIS- JA KISAMATKAT

Koulu ei kata oppilaan esiintymis- ja kisamatkoista aiheutuvia matka- ja majoituskuluja. Koulun järjestäessä matkan, jaetaan opettajan/huoltajan kustannukset oppilaiden kesken. Koulutusohjelmalaiset sitoutuvat osallistumaan ryhmän kilpailumatkoille, avointen tuntien oppilaille osallistuminen mahdollisiin kauden aikana järjestettäviin esitysmatkoihin on vapaaehtoista. 

17. VALITUKSET

Kaikki valitukset tulee tehdä kirjallisena osoitteeseen office@attitudehelsinki.com . Valitukset käsittelee Attituden hallitus.

päivitetty 15.11.2023

bottom of page